Nieuws

Ladies connectgroep op artistieke tour 

Amsterdam 18 augustus 2018.
Wat een heerlijke tijd hebben we vandaag gehad tijdens de 'creatief met schilderen' ladies connectgroep!!
Verrassend om elkaar zo meer te leren kennen maar ook wat er uit je komt tijdens het schilderen; veel lol gehad, ook net weer een beetje als vroeger op school ha ha! Mooi ook om wat je zelf geleerd hebt te delen, door te geven aan anderen. Alles bij elkaar: super leuk 👍🏻. En...het plezier in het tekenen/schilderen is minstens net zo belangrijk als het resultaat!Afsluiting Summer Celebration


Zondag 26 augustus is onze laatste Zondag Summer Celebration. CWC organiseert een boottocht in het gebied Guisveld-Polder Westzaan (duur: 1.30 uur).  Ook weer een geweldige gelegenheid om familie, vrienden, kennissen en buren mee te vragen. Er is plaats voor 35 personen inclusief schipper/gids. Na de boottocht is er koffie en thee en ben je van harte welkom voor een BBQ potluck bij de pastors thuis (Gaby & James). 

Wil je op de hoogte blijven van onze Celebrations? Kijk dan regelmatig op onze website onder rubriek: ‘programma en fotogalerie’. 

 

 

V i s i o n 2018

 


Ons jaarthema 2018 heeft alles te maken met: ‘Immerse’ met daaraan het Nederlandse woord ‘Verdieping’. 

Er vloeide water uit de tempel naar buiten toe en Ezechiël moest steeds dieper de beek in. Eerst kwam het water tot zijn enkels. Weet je God roept ons niet om ‘enkel christenen te zijn’. 

Bij het volgende meetpunt reikte het water tot zijn knieën. Dit is moment waar mensen water naar elkaar gaan gooien of gaan spetteren. Ze spelen spelletjes in het water maar gaan niet verder het water in. God roept ons op om geen ‘knie christenen’ te zijn. 

Maar Ezechiël moest verder de beek in en nu reikte het water tot zijn heupen. Oei…. Nu wordt het gevaarlijk, want als je tot je heupen in het water staat en er komt een golf aan dan ga je op en neer. Je hapt af en toe naar adem omdat het water soms tot je borstkas komt. Je verliest bijna je evenwicht maar je hebt nog steeds vaste grond onder je voeten. Je bent in strijd met de vraag: zal ik verder gaan of ga ik terug? God heeft ons niet geroepen om ‘heup Christenen’ te zijn.
Maar dat was nog niet ver genoeg. Ezechiël moest verder gaan net zolang totdat zijn voeten geen bodem meer voelden. De enige vaste bodem was nu zijn vertrouwen op zijn God! God roept ons als christenen om Hem volkomen te volgen. Al betekent dat helemaal kopje onder gaan, de diepte in.
‘Immerse’ (helemaal kopje onder gaan) de diepte in: ‘Verdieping’, 
Gaan jullie mee / Into the deep/ het diepe in?

 

Nieuws gemist? ga snel naar onze history page