Nieuws

Happy Hour


Het was zondagmorgen in CWC 'Happy Hour' weer een gezellige boel. De kids hadden gekozen voor een 'kindermenu': patat, kipnuggets en appelmoes - alles vers!. Frietjes snijden, cornflakes 'stuk slaan' voor de kipnuggets. De appelmoes stond te pruttelen op het fornuis.
De kids deelden de 'kindermenu's' uit als volleerde 'patatboeren'. Complimenten aan de kids!
Het blijft een verrassing wat de kids de volgende 'Happy Hour' gaan maken en serveren. wilt u weten wat? Kom dan de laatste zondag van de maand in ieder geval proeven wat ze voor ons bereid hebben. Een ieder is natuurlijk elke zondag op onze Celebrations welkom.

Burendag 2018 KinderzeskampZaterdagochtend werd alles voor de Kinderzeskamp en het springkussen klaargezet. De parkeerplekken voor CWC werden voor het springkussen gereserveerd. We mochten ook gebruik maken van de parkeerplekken van de bedrijven. We zijn hen hiervoor zeker dankbaar.

Na gedane arbeid was het tijd voor de lunch – (pizza)tosti’s! En dat lieten alle medewerkers zich smaken. 


Om 1 uur was het zover! De officiële BURENDAG ging van start. Er werd op ‘het terras’, met een achtergrondmuziekje,  koffie en home made cupcakes geserveerd. Dank aan Douwe Egberts voor levering van de koffie en Sharon voor de overheerlijke cupcakes. 

De kids werden getrakteerd op popcorn en limonade. En tussen de spellen en het  springkussen door werden ook mierzoete suikerspinnen uitgedeeld. 
Opvallend was dat niet alleen de kids ontzettend veel plezier beleefden (vooral met het springkussen), maar zeker ook de volwassenen. Het plezier en gelach was waarschijnlijk in de weide omtrek te horen! 
‘Iedereen is een winnaar’ – alle kinderen kregen een medaille (met snoep). Alle kinderen die met de zeskamp had meegedaan  kregen een 1e prijs!

 

We werden in de middag verrast met een grote doos met snacks van ‘onze buurman – de Chinese afhaal Orient Express’. 

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke Indische maaltijd. Enthousiast en voldaan  ging ieder zijns/haars weg. VOLGEND JAAR WEER!!  

 

Bijbelstudie

Wij gaan per september 2018 weer een heel nieuw seizoen in. Zoals het jaarthema van CWC aangeeft willen wij de diepte ingaan en de rijkdommen van het Woord van God meer en meer gaan ontdekken. Het komend seizoen zullen wij als gemeente ons verdiepen in het Bijbelboek Openbaring.  Totaal worden er 22 lessen gegeven door Pastor Jacob Wubs, aanvang eerste les op 04-09-2018.

klik hier voor meer informatie

Ladies connectgroep op artistieke tour 

Amsterdam 18 augustus 2018.
Wat een heerlijke tijd hebben we vandaag gehad tijdens de 'creatief met schilderen' ladies connectgroep!!
Verrassend om elkaar zo meer te leren kennen maar ook wat er uit je komt tijdens het schilderen; veel lol gehad, ook net weer een beetje als vroeger op school ha ha! Mooi ook om wat je zelf geleerd hebt te delen, door te geven aan anderen. Alles bij elkaar: super leuk 👍🏻. En...het plezier in het tekenen/schilderen is minstens net zo belangrijk als het resultaat!

Wil je op de hoogte blijven van onze Celebrations? Kijk dan regelmatig op onze website onder rubriek: ‘programma en fotogalerie’. 

V i s i o n 2018

 

Ons jaarthema 2018 heeft alles te maken met: ‘Immerse’ met daaraan het Nederlandse woord ‘Verdieping’. 

Er vloeide water uit de tempel naar buiten toe en Ezechiël moest steeds dieper de beek in. Eerst kwam het water tot zijn enkels. Weet je God roept ons niet om ‘enkel christenen te zijn’. 

Bij het volgende meetpunt reikte het water tot zijn knieën. Dit is moment waar mensen water naar elkaar gaan gooien of gaan spetteren. Ze spelen spelletjes in het water maar gaan niet verder het water in. God roept ons op om geen ‘knie christenen’ te zijn. 

Maar Ezechiël moest verder de beek in en nu reikte het water tot zijn heupen. Oei…. Nu wordt het gevaarlijk, want als je tot je heupen in het water staat en er komt een golf aan dan ga je op en neer. Je hapt af en toe naar adem omdat het water soms tot je borstkas komt. Je verliest bijna je evenwicht maar je hebt nog steeds vaste grond onder je voeten. Je bent in strijd met de vraag: zal ik verder gaan of ga ik terug? God heeft ons niet geroepen om ‘heup Christenen’ te zijn.
Maar dat was nog niet ver genoeg. Ezechiël moest verder gaan net zolang totdat zijn voeten geen bodem meer voelden. De enige vaste bodem was nu zijn vertrouwen op zijn God! God roept ons als christenen om Hem volkomen te volgen. Al betekent dat helemaal kopje onder gaan, de diepte in.
‘Immerse’ (helemaal kopje onder gaan) de diepte in: ‘Verdieping’, 
Gaan jullie mee / Into the deep/ het diepe in?

 

Nieuws gemist? ga snel naar onze history page