Nieuws & Activiteitenprogramma

 

Profetisch Weekend 

Zaterdag en zondag 14 en 15 september 2019 staat Christ Worship Centre in het teken van het Bijbels profetisch aspect! Gastsprekers zijn Raymond en Sara Manoehoetoe (Engeland) en Jacob Wubs (Groningen).
Zij zijn allen betrokken bij Ministers Fellowship Global. Het is een wereldwijd netwerk van bevriende voorgangers die elkaar op allerlei gebieden steunen. Raymond en Sara hebben in Engeland diverse gemeenten gesticht en zij hebben 7 jaar als voorgangersechtpaar gediend in een gemeente in Hengelo.
Jacob heeft kort geleden zijn gemeente (Helperkerk) overgedragen aan zijn zoon Ismee. 
Jacob stond aan de wieg van verschillende gemeenten die vanuit Groningen zijn ontstaan. Hij heeft nog in verschillende besturen van diverse Christelijke organisaties gediend en is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van Ministers Fellowship Global. Jacob is getrouwd met Marja en zijn al 45 jaar in de bediening.
Allen hebben een groot verlangen om de plaatselijke gemeenten toe te rusten met het Woord van God. De balans tussen Woord en Geest staat in hun onderwijs hoog in het vaandel.
Het onderwerp waar zij zaterdag 14 september over zullen spreken is ‘Profetie in de Gemeente’ en de plaats en het functioneren van een profeet. In de middag is er ruimte voor vragen en voor persoonlijk gebed.
Zaterdagavond zal er een Profetische aanbidding zijn met het thema ‘Ignite Your City’, waar er profetische proclamaties uitgesproken kunnen worden over de dorpen en de steden van diegenen die aanwezig zijn.

In de celebrqation op zondag 15 september spreekt Raymond Manoehoetoe in Christ Worship Centre. Ook hier is er ruimte voor het profetisch woord en voor persoonlijk gebed. Aanvang: 11.00 uur en sluiten de celebration af om 12:30 uur.

Kosten: zaterdag met luch €12.50 ; inclusief lunch en avondeten €17,50
De profetische aanbidding (Ignite Your City): Toegang vrij

Je bent van harte uitgenodigd en we zien graag je aanmelding tegemoet via het contactformulier.
Registratie; Zaterdag door overmaking van €12,50 of €17,50 op rekeningnummer: NL 75 ABNA 0586 9760 86 o.v.v. Profetisch weekend 

Buurt Theater

Naast de goed ontvangen Kumpulan, een moment van senang samen zijn, organiseert CWC ook een filmavond. Dit initiatief is ontstaan om één van onze Focus doelstellingen te behalen; het bereiken van en het laagdrempel maken  meer mensen dichter bij God te brengen via onze kerk.

Op 21 september wordt de filmdocumentaire 'Klanken van Oorsprong' vertoond.

In Klanken van Oorsprong (Poekoel Teroes) komen Nederlandse artiesten aan het woord met een Nederlands-Indische achtergrond die tussen 1945 en 1962 samen met meer dan 350.000 andere Indische Nederlanders gedwongen terug moesten naar hun oorspronkelijke vaderland. Eenmaal in Nederland maakten Nederlands-Indische bands als The Tielman Brothers en zangers en zangeressen als Sandra Reemer, Liesbeth List, Boudewijn de Groot, Anneke Grönloh en Ruud en Riem de Wolff (The Blue Diamonds) veel furore. Klanken van oorsprong is een intiem portret van deze artiesten op zoek naar hun eigen identiteit. De twee uur durende documentaire roept veel herinneringen op en geeft een goed beeld hoe de 2e generatie Indische jongeren zich integreerden en een grote invloed had op de Nederlandse muziekwereld.

Speciale gast is Regisseur Hetty Naaijkens-Retel Helmrich. Zij kreeg de Kristallen Film uitgereikt door algemeen directeur Nederlands Film Festival Silvia van der Heiden. De documentaire heeft inmiddels 25.000 bezoekers naar de theaters gelokt en is nu te zien bij Christ Worship Centre.
De DVD ‘Klanken van oorsprong’ is na de vertoning bij haar verkrijgbaar voor € 20. 

Een andere speciale gast is Mary-Ann Struijk-Deuning. Zij heeft een eigen fotostudio ‘POPpictures’. Nadat haar tante overleed realiseerde Mary-Ann dat zij de enige was die nog over het vroegere Nederlands -Indië kon vertellen. Mary-Ann werd daardoor geïnspireerd om meer verhalen te horen van verschillende mensen over het vroegere Nederlands-Indië. Het resulteerde in een boek met 50 portretten (POPpictures) en opgeschreven herinneringen (Corinne Poleij) van de eerste generatie Indische mensen. Het boek kreeg de titel: ‘Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat’. Het boek is te koop voor € 24,95, maar op deze avond is het te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs van € 20. 

De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten. 
Catering ‘Delecious’ zal na afloop Indische snacks verkopen.
De zaal is open vanaf 18:30 uur en we starten de film om 19:00 uur. Er is plaats voor maximaal 100 bezoekers, genoeg plaats dus vertel het door!
Meld je hier aan!


CWC Bijbel Connectgroepen

Per september starten wij in Christ Worship Centre met drie Connectgroepen. In Amsterdam Noord zal de Bijbel Connectgroep bij Eddy en Elisabeth gehouden worden.  In Zaandam bij Pastor James & Gaby.  Ook starten wij een Bijbel Connectgroep in Almere bij Adrian en Melanie.
De bedoeling is dat wij om de twee weken bij elkaar komen. Wij zullen op een ontspannende manier met elkaar het boekje ‘Leren vertrouwen’ doornemen. Het is een studie over de Psalmen. Daarnaast is er ruimte voor fellowship en gebed. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om 21.30 uur.
We zien uit naar gezegende avonden met elkaar!

Bijbel Connectgroep 1- Amsterdam Noord – leiding George
Bijbel Connectgroep 2 – Zaandam – leiding - James & Gaby
Bijbel Connectgroep 3 – Almere – leiding Adrian & Melanie

Data Connectgroepen:
September: 3 ; 17
Oktober: 1; 15; 29
November: 12; 26
December: 10

Ga snel naar onze contactpagina en sluit aan bij je locatie

LADIES DAY 2020

Met een dankbaar hart en heel veel plezier kijk ik terug naar de afgelopen Ladies Day van 23 maart.

Het duurt nog wel even, maar we zijn al aan het voorbereiden voor de Ladies Day van volgend jaar op zaterdag 28 maart 2020. 

Het bedenken wat voor thema we gaan gebruiken, afspraak maken met gastspreekster Dee Bryce uit UK en het bedenken welke workshops we gaan houden, kost tijd. Dee is geen onbekende voor degene die al vaker bij de Ladies Day aanwezig was en zij neemt ook twee andere voorgangersvrouwen mee. 
Maar het thema wil ik alvast bekend maken: Balans

Het belooft weer een inspirerende dag te worden. 
Safe The Date zou ik zeggen, en laat je niet van weerhouden om je die dag in de watten te laten leggen. De ultieme verwendag!
Hou deze website in de gaten voor meer komende informatie.  

Pastor Gaby

 Nieuws gemist? ga snel naar onze historie pagina

E-mailen
Map
Info