Agenda

AANVANGSTIJDEN: dinsdag 20:00 uur en zondag 11:00 uur Elke zondag is de celebration ook live te zien via Youtube.

PODCAST

Nieuws en bemoedigingen van pastor James 
Zondag 11 oktober hadden wij een Doop Celebration. klik hier om de celebration te ervaren

Activiteitenagenda


Bijzondere vaderdag celebration

Datum:19-06-2020

Speciale Vaderdag Celebration in Christ Worship Centre.
a.s. Zondag is het Vaderdag en dan staan wij stil bij het Vaderschap. De vaders worden die zondag extra verwend en kinderen hebben speciale zelfgemaakte tekeningen gemaakt en brengen op zo’n manier hun dankbaarheid tot uiting. Op deze zondag willen wij als kerk onze dankbaarheid uiten naar onze Hemelse Vader! Wij krijgen hierbij hulp van de ‘Kingdom Life College’ uit Rotterdam. In het Koningrijk van onze Vader gaan 010 en 020 heel goed samen!
De studenten hadden donderdag in CWC een afsluiting van hun schooljaar en werden getrakteerd op een workshop ‘Rappen’. Het avondeten werd weer uitstekend verzorgd door George van ‘Delicious’ Catering. In de avond was het tijd voor de opname voor zondag. Wat een geweldige groep jonge mensen! En wat een heerlijke worship die geleid werd door twee verschillende muziekteams. Tijdens de wisseling gaf Femke van Delft een mooi getuigenis over haar overwinning over faalangst.
De predikatie werd verzorgd door Helena Katenberg die sprak over de God van de seizoenen en dat bij elk seizoen in jouw leven. God aanwezig is.
Het was echt een feest om samen met deze jonge mensen onze Hemelse Vader groot te mogen maken. Onze dank gaat uit naar Iwan en Rebekke Sahertian (leiders (KLC) en Riacardo Albino (Soundengineer).
Ben je nieuwsgierig geworden? Zondag zenden wij deze Celebration uit via onze website: cwcamsterdam.nl en via ons YouTube kanaalTerug naar overzichtE-mailen
Map
Info