Agenda

AANVANGSTIJDEN: dinsdag 20:00 uur en zondag 11:00 uur

Volgende >>


 In de vakantiemaand augustus worden er vrije onderwerpen behandeld, waarbij de preken niet vertaald zullen worden.

 Elke zondag is de celebration ook live te zien via Youtube.

PODCAST

Nieuws en bemoedigingen van pastor James 
Nieuws


10 jarig jubileum CWC

Datum:10-10-2021
16:00

Klaagliederen 3:22-23 NBG51
‘Het zijn de gunstbewijzen des HEREN, dat wij niet omgekomen zijn, want zijn barmhartigheden houden niet op, elke morgen zijn zij nieuw, groot is uw trouw!’.

Een geweldige tekst die voor ons als Christ Worship Centre verre van een klaagzang is. Voor ons is het een lofzang op de geweldige gunst, barmhartigheid en trouw van God voor ons als kerk.
In januari 2011 werd Christ Worship Centre officieel een Kerkgenootschap. God leidde ons om een nieuwe kerk te planten in Amsterdam Noord met een Internationaal karakter. Wij zijn gestart met huissamenkomsten, later hebben wij een aantal Celebrations in twee NH-Hotels gehouden. God opende een deur om een bovenruimte van een bedrijfspand aan de Witbolstraat in Amsterdam Noord te huren. Wij hebben destijds in geloof gehandeld omdat wij niet over voldoende financiën beschikten voor de huur. En….. God heeft ons geloof opgemerkt en op een wonderbaarlijke voorzien. Tijdens een gebedsavond sprak God heel duidelijk dat Christ Worship Centre een kerk zal zijn die uit geloof zal leven en handelen. En dit loopt nog steeds als een rode draad door de visie van onze kerk. Wij kregen de gelegenheid om van de boven zaal naar de ruimte op de begane grond te verhuizen omdat het garagebedrijf die dat huurde ging verhuizen. En weer hebben wij in geloof deze stap genomen en God heeft niet alleen voorzien in de huur maar ook in alle kosten voor het verbouwen van een garage naar een heuse kerk! Recentelijk opende zich een weg om het kantoorpand wat achter de kerkzaal ligt te huren. And….. We walk by faith and not by sight (Wij wandelen door geloof en niet door aanschouwen).
Zondag 29 augustus j.l. hebben wij het kantoor officieel geopend en aan God opgedragen.
God of Miracles (God van Wonderen)!

Op zondag 10 oktober kunnen wij eindelijk met elkaar ons 10-jarig bestaan vieren. Door alle Corona maatregelen hebben wij dit steeds moeten uitstellen. Maar….. nu is het eindelijk zover! Er zal een speciale Thanksgiving Celebration gehouden worden met genodigden. En wij zijn blij en dankbaar voor iedereen die ons in die afgelopen 10 jaar heeft meegeholpen. Helaas kunnen wij niet iedereen uitnodigen.
De Celebration is op 10 oktober vanaf 16.00 uur via livestream te volgen op ons YouTube kanaalTerug naar overzichtE-mailen
Bellen
Map
Info