Agenda

 In de vakantiemaand augustus worden er vrije onderwerpen behandeld, waarbij de preken niet vertaald zullen worden.

 Elke zondag is de celebration ook live te zien via Youtube.

PODCAST

Nieuws en bemoedigingen van pastor James 
Nieuws


Terugblik 10-jarig jubileum Christ Worship Centre.

Datum:13-10-2021

Klaagliederen 3:22-23 NBG51

‘Het zijn de gunstbewijzen des HEREN, dat wij niet omgekomen zijn, want zijn barmhartigheden houden niet op, elke morgen zijn zij nieuw, groot is uw trouw!’.

Wat was het zondag (10 oktober 2021) een geweldig feest in Christ Worship Centre. Eindelijk na een lange tijd konden we ons 10-jarig bestaan als kerk vieren. Omdat we niet iedereen konden uitnodigen hebben wij dat persoonlijk gedaan. Velen zijn ook gekomen om met ons dit feest te vieren.
En wat was het een feest! Wij zijn begonnen met Worship waarbij Michael en Jennifer Verbree ons kwamen versterken. Pastor Johan Selier die ons in het begin heeft geholpen sprak over het boek Handelingen 2:37-47. Pastor Jacob Wubs sprak over de 3e brief van Johannes vers 8. Ook werd een diapresentatie gegeven over de highlights van de afgelopen 10 jaar. Daarna sloten we af met een tijd van fellowship en een heerlijke maaltijd.
Wij willen iedereen bedanken die deze dag tot een onvergetelijke dag heeft gemaakt! Maar boven al onze God en Heiland Jezus Christus voor Zijn gunst en barmhartigheden over Christ Worship Centre!

De Thanksgiving Celebration van ons 10 jarig bestaan is terug te zien op:
https://www.youtube.com/channel/UCZj6mGvO7_YDIUVfoZ02WHgTerug naar overzichtE-mailen
Bellen
Map
Info