ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 10:30 uur vieren wij het Goede Nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn in het Nederlands. Vertaling naar het Engels is aanwezig.

Seminar

Dit jaar worden 2 bijeenkomsten gegeven met 2 verschillende    onderwerpen.

 

Avondmaal

Elke laatste dinsdag van de maand komen wij om 20.00 uur samen om Jezus’ lijden en dood te gedenken tijdens het Avondmaal. We vieren het Avondmaal met aanbidding en gebed.

Gebed

Elke dinsdag om 20.00 uur bidden wij voor doorbraken in ons persoonlijk, gezinsleven en gemeente leven. Door gebed wordt ons geloof gesterkt en ervaren wij de kracht van doorbraak door de aanwezigheid van God.

Agenda


 


Alpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven  in God, of mensen die meer  willen weten over het geloof. Samen in gesprek gaan over het leven, geloof en God.  Klik hier voor meer informatie.

Next Steps

‘Connect’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Alpha Youth

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. Samen met andere jongeren ga je op avontuur door verschillende thema's te behandelen en te ontdekken wat jij gelooft. Voor aanmelding klink hier.  

 


Gebedsverzoek 

God wil een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart in de zaal of online.


 

Meld je aan


 

 

CWCNews


God en zijn schepselen, of hoe de moderne biowetenschappen Zijn werk ontdekken. Lezing door Dr. Peter Borger.

Datum:21-06-2024
19:00

Dr. Peter Borger is moleculair bioloog en werkte als onderzoeker aan de universiteiten van Sydney, Basel en Zürich en is verbonden aan de Duitse vereniging ‘Wort und Wissen’. Peter Borger is specialist in signaaltransductienetwerken en genregulatie-systemen, tevens auteur van Terug naar de Oorsprong. Hij is één van de grensverleggende wetenschappers binnen de nieuwe biologie. Daarin staat onder meer centraal dat soortenvorming daadwerkelijk plaatsvindt, omdat het genoom daarvoor is geprogrammeerd, maar dat alle verschillende soorten niet allemaal dezelfde voorouder hebben. Ook wordt vanuit deze tak van de biologie duidelijk dat er geen genetische informatie-toename nodig is om nieuwe soorten voort te brengen. Alle informatie om nieuwe soorten te vormen was reeds aanwezig in het genoom vanaf de tijd dat de oervormen werden geschapen.
Kosten: € 10,00 p.p. / € 12,50 p.p. aan de zaalTerug naar overzicht

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram