Onze visie

Christ Worship Centre is een familiekerk waarin Christus centraal staat. Wij geloven dat een ontmoeting met Christus voor altijd levens verandert en dat aanbidding een levensstijl is.

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat zij tot hun levensbestemming worden gebracht.



Cultuur van liefde

Jezus liefde is voor alle mensen. Ons hart klopt voor ALLE mensen. Het doel van CWC is om Gods liefde te laten zien aan diegene die God nog niet kennen.


Cultuur van worship

Worship is meer dan het zingen van een lied. In CWC geloven wij dat Worship een levensstijl is. Het gaat om een persoonlijke relatie met Jezus en dat Hij gezien en aanbeden wordt door onze Worship.


Cultuur van familie zijn

Kerk is familie. Ons verlangen is dat jij je welkom voelt binnen CWC en ervaart dat je hier thuis bent. Wij geloven in de kracht van familie zijn.


Cultuur van eren

Wij eren op de eerste plaats God en dan elkaar. Dit betekent dat wij met God en met elkaar op een respectvolle manier omgaan.


Cultuur van excellence

Excellence betekent niet perfectie maar uitmuntendheid. We doen ons uiterste best om in alles wat we voor God doen, het beste resultaat te behalen.

V i s i o n 2018


Ons jaarthema 2018 heeft alles te maken met: ‘Immerse’ met daaraan het Nederlandse woord ‘Verdieping’. 

Er vloeide water uit de tempel naar buiten toe en Ezechiël moest steeds dieper de beek in. Eerst kwam het water tot zijn enkels. Weet je God roept ons niet om ‘enkel christenen te zijn’. 

Bij het volgende meetpunt reikte het water tot zijn knieën. Dit is moment waar mensen water naar elkaar gaan gooien of gaan spetteren. Ze spelen spelletjes in het water maar gaan niet verder het water in. God roept ons op om geen ‘knie christenen’ te zijn. 

Maar Ezechiël moest verder de beek in en nu reikte het water tot zijn heupen. Oei…. Nu wordt het gevaarlijk, want als je tot je heupen in het water staat en er komt een golf aan dan ga je op en neer. Je hapt af en toe naar adem omdat het water soms tot je borstkas komt. Je verliest bijna je evenwicht maar je hebt nog steeds vaste grond onder je voeten. Je bent in strijd met de vraag: zal ik verder gaan of ga ik terug? God heeft ons niet geroepen om ‘heup Christenen’ te zijn.
Maar dat was nog niet ver genoeg. Ezechiël moest verder gaan net zolang totdat zijn voeten geen bodem meer voelden. De enige vaste bodem was nu zijn vertrouwen op zijn God! God roept ons als christenen om Hem volkomen te volgen. Al betekent dat helemaal kopje onder gaan, de diepte in.
‘Immerse’ (helemaal kopje onder gaan) de diepte in: ‘Verdieping’, 
Gaan jullie mee / Into the deep/ het diepe in?